All Black

God tirsdag dere <3 Jeg satt oppe i natt og fulgte med på valget, så jeg måtte pent nødt til å finne frem noen bilder jeg tok i Oslo. Idag er nemlig ikeapose faktoren under øynene høy og allerede er to kopper kaffe innabords.

Nok om det. Jeg er fryktelig glad i helsorte antrekk. Det blir litt begravelses-stemning men det er noe som er så chic(t?) over det også. Fikk låne disse skoene fra H&M under Oslo-turen min og det var de eneste hælene som funket ettersom føttene mine totalt streiket. De er usannsynlig vakre syns jeg. Elsker sløyfedetaljer på sko, ettersom stilen min vanligvis er såpass “nedpå”.

Ser for meg at disse slingbacksene blir sykt kule til jeans også, så det er mulig jeg må krype til korset og sikre meg et par. Her er jeg nok en gang på Albert Bistro, haha.. Var der hver dag.

Det er en så innmari deilig og rolig atmosfære der, også så fint å ta bilder <3

Uansett, idag er det hjemmejobbing på agendaen, det kommer det til å bli resten av uka også. Heldigvis klarte jeg å fullføre høstryddingen og fikk oppdatert garderoben med nedpakkede strikkegensere, kåper og boots. Jeg har fortsatt litt for mye klær merker jeg..

Dagens kleskrise tips er i alle fall; Hvis du er i tvil – gå for helsort. Dette skal snart gjentas.

Ha en nydelig tirsdag så lenge :X

/ Kjole fra Stella Nova, smokingblazer fra Stella Nova, sko med sløyfer fra H&M, solbriller fra Max&Co, gull øredobber fra Jane Kønig /

3 Comments

  1. 30/11/-0001 / 00:00

    Så fint antrekk ? Fikk litt Paris følelse av de bildene!

  2. 30/11/-0001 / 00:00

    Jeg digger også helsorte antrekk – og de skoene var så fine!!

Leave a Reply