Basically

Holy moly så kaldt det var i Oslo! Jeg kjempet med nebb og klør for å holde meg oppreist på isete veier. Det å prøve å gå med litt heels, det var jo en dødslek. Neida, skal ikke overdramatisere, men hælene ble med denne ene gangen og nedtelling til varmere vær er dermed igang.

Jeg har som sagt mesket meg litt på salget og skaffet meg flere baseplagg som denne strikkegenseren. Skoene er det beste kjøpet jeg har gjort på lenge, jeg elsker den kule looken de gir alle antrekk. Skjerfet fant jeg på megatilbud i kassa da jeg skulle kjøpe en presang, så da røsket jeg med det, og siden har har det vært som klistret rundt halsen.

Basestilen er oppdatert med masse fint og komfy jeans/strikkegenser komboen vinner alltid hos meg. Det er noe med enkle antrekk og kule detaljer til som jeg tiltrekkes av.

Her hadde jeg et møte-bonanza foran meg og nå har kalenderen for 2018 sakte men sikkert blitt proppet av spennende prosjekter.

Ha en nydelig helg <3

/ Genser, sko og skjerf fra H&M, bukse fra Levi´s, veske fra Beck Søndergaard /

3 Comments

  1. 30/11/-0001 / 00:00

    Herlig antrekk! Her i nord er det så kaldt at komfort (dvs. isolasjon) går foran stil, i alle fall når det gjelder sko og yttertøy ?

  2. 30/11/-0001 / 00:00

    Kul outfit ? Likte spesielt god militær skjerfet ?

Leave a Reply