Beach stripes

Etter tre uker med regn kom det endelig litt sol til oss her på vestlandet også. Jeg elsker å benytte de fine strendene og tok derfor en liten piknik på solastranda igår. Er det ikke vakkert?

Etter å ha “gjenoppdaget” instagram og blitt glad i appen igjen har jeg forresten funnet så mange fine og inspirerende profiler som gjør at jeg kjenner et behov for å gå utover min vanlige base-stil. Sånn cirka annen hvert år blir lei av min egen garderobe og føler et behov for å “re invente” stilen min. Nå ønsker jeg flere spennende strukturerte og spesielle plagg i garderoben. Det er så digg å kjenne på at jeg føler meg mote-inspirert igjen!

Selger derfor et lass av klær på Tise (lilisfashion heter jeg der).

Blir også veldig glad for insta inspirasjon om dere har noen favoritter jeg bør følge forresten <3

Her hadde jeg på meg et veldig typisk sommerantrekk for meg, bestående av en komfy stripegenser, jeans skjørt, hatt og sandaler.

Idag står det rydding, vasking, redigering og litt kosejobbing på agendaen også må jeg få til en Elixia tur.. Den sitter langt inne for det er altfor lenge siden jeg har tatt meg en real økt, hehe. Ønsker dere en nydelig søndag fininger <3

/ genser fra Alexander Wang, skjørt fra Acne, sandaler fra Zara, hatt fra Reiss /

7 Comments

 1. Luisa - La Mar
  30/11/-0001 / 00:00

  Nydelige omgivelser, vi er heldige som har dem <3

 2. Titti
  30/11/-0001 / 00:00

  Så fin genser – hvor har du kjøpt den? ?

 3. Lise
  30/11/-0001 / 00:00

  Antrekk og omgivelser helt i min smak ! ?)

 4. Nanne
  30/11/-0001 / 00:00

  Sånne striper er definitivt et must-have nå om sommeren ?

Leave a Reply