Beauty Tips

Håper dere har det fint på denne regntunge onsdagen. Det har jeg! Er faktisk i kjempehumør, haha. Endelig er jeg “on top of things” og det er ingen bedre følelse! Costes lyset er tent på hjemme kontoret, kaffeen er i favorittkoppen og radion durer i bakgrunnen. Det er den beste måten å jobbe på 😀 Ellers har jeg litt hårkrise om dagen, for min kjære frisør Siste Mohikaner er i Oslo og jeg har ikke vært der på flere måneder! Etterveksten og de oransje pigmentene begynner å bli vanskelige å skjule. Aw! Jeg tenkte faktisk jeg skal teste en hjemme fargevask for å kjøle fargen ned og jevne det ut litt, har noen av dere testet noe hjemme, så blir jeg innmari glad for tips <3

Har forresten blitt innmari dreven på selvbruning. Etter å ha feilet i årevis har jeg youtubet litt og nå er jeg blitt en mester! Nå er det St.Tropez som er favorittenog jeg er skikkelig fornøyd med resultatet. Fargen er mørk, naturlig og gir en jevn farge. Ikke lukter den heller. Så der fikk du et lite tips fra en nyfrelst selftan fan ; )

Det er ikke sikkert dere vet det, men jeg er egentlig en ordentlig beauty junkie! Da jeg var liten brukte jeg opp alle sparepengene mine på parfymeriet 😀 Jeg ELSKER å teste produkter, og siden det har regnet i hele dag tok jeg bilder av mine “current obsessions”. Tenkte å tipse dere om mine beauty favoritter noen dager fremover 😀 Elsker å lese andres anbefalinger og kanskje finner dere noe dere liker. (Mine er 100% egne meninger og ikke betalt for.)

1 Comment

  1. Luisa - La Mar
    30/11/-0001 / 00:00

    Skjørtet er helt rått!

Leave a Reply