Boyfriend

God tirsdag dere! Jeg har utfordret meg selv til å ta bilder av hva jeg faktisk har på meg på jobb. Det er mulig dette er mye kjedeligere enn om jeg kun tar bilder når jeg har på meg noe som er “bloggvennlig”, hehe, men det kan jo være det er sånne type innlegg dere liker? Blir uansett veldig glad for tilbakemelding på om dette er noe dere liker, eller syns jeg bare kan droppe med en gang.

Som jeg nevnte i en tidligere post, er jeg egentlig proppfull av kles-inspo om dagen, men dette syns ikke akkurat her. Det er sikkert fordi det er kaldere, jeg alltid er trøtt når jeg går på kontoret, og egentlig bare vil gå i jeans, joggesko og genser.. Så da ble det sånn igjen da. Skal prøve å skjerpe meg i morgen.

Har funnet tre stk. Levi´s 501 på loftet. Dette er den ene jeg hadde på ungdomsskolen. Som å vinne i lotto når jeg finner sånne skatter <3

En peacoat som denne er et plagg jeg ikke klarer meg uten i klesskapet forresten. Den kan lett se litt preppy ut, men kombinerer du den med litt mer “nedpå” plagg blir den kul. Boyfriend jeansen sitter som et skudd gitt, ble ganske glad da jeg fikk den på meg. Er vanligvis ikke så glad i lyseblå jeans, men når den er i god gammeldags og tykk denim, er det en annen story.

Nå er det tid for trening, har endelig kommet inn i rytmen igjen <3 Kos dere fininger!

/ Jakke fra Tommy Hilfiger, jeans fra Levi´s, veske fra Beck Søndergaard, sko fra Bianco, genser fra Allsaints, skjerf fra Acne /

Leave a Reply