Brown Mango Knit

Inneholder annonse for Sandvika Storsenter

Annenhver uke er jeg i fineste Oslo by, og har verdens beste jobb som Sandvika Storsenter Ambassadør. Jobben min består i å lage saker fra Sandvika Storsenter, og det beste er at jeg får meske meg i hele utvalget på senteret. Jeg plukker nemlig ut alt det jeg liker, tar bilder og skriver om det. I Oslo har jeg forresten fått meg en fantastisk foto-assistent som heter Sofie, som hjelper meg med bilder til blogg og Sandvika Storsenter. Jeg er så heldig som har funnet henne, for hun er så flink! Dette var rett utenfor Frogner House leiligheten jeg bodde i under forrige Oslo besøk, som var helt fantastisk! (Skal legge ut bilder av den senere.)

Som dere ser har min besettelse for sjokoladebrunt ikke avtatt og dette antrekket fra Mango ville jeg helst gått i hver dag. Elsker lengden og looken på skjørtet i tillegg til at det er noe av det mest komfy du kan ha på deg. Skjørtet vil jeg også bruke til en hvit skjorte og knehøye boots, som vil gi det en akkurat passe chic look.

I love my job as an Ambassador for Sandvika Storsenter. In my job, I get to pick out all my favorite pieces from the mall and write about them. I recently started to work with my new photo assistent, Sofie, as well, and she takes amazing such photos. She took these outside my Frogner House apartment, where I stayed last time I was in Oslo, which by the way was truly insane.

As you can tell, my obsession for chocolate browns, hasn’t changed and I wouldn’t mind wearing this comfy outfit from Mango every day.  I absolutely love how the skirt both looks and feels, and think I´ll wear it casual like this, or with knee high boots and a white shirt for a more chic look.     

Leave a Reply