Denim with a twist

God onsdag dere <3

Som dagene flyr avgårde! Jeg har fortsatt ikke fått tatt nye bilder og her i Stavanger kjenner man virkelig at høsten er i luften. Det er ensbetydende med strikk og denim, hehe. Jeg falt pladask for disse jeansene fra H&M med metall detaljer. De blir liksom litt mer spennende og rampete med en gang. Denim og strikk er går som sagt hånd i hånd og her ville jeg la jeansen få fokus med å kombinere den med en sort overdel. Strikkegenseren er jo også en fest i seg selv. Beklager overdreven hattbruk forresten. Skal prøve å begrense meg litt, men er helt forelsket i denne looken. Denne hatten er litt “mykere” enn kaptein hatten min og ble flittig brukt under Oslo oppholdet. Bildene er forresten tatt rett utenfor Frogner House leiligheten jeg bodde i. Slottsparken er i bakgrunnen og jeg kan med hånden på hjertet si at Arbinsgate er en av de beste adressene jeg har fått bo på. Gleder meg til å se hvordan leilighetene blir etter oppussingen.

Jeg ble så glad i går da jeg fikk en sykt søt kommentar på facebook siden til Lilisfashion , men tror jeg klarte å slette den. Ville bare si at jeg er så innmari takknemlig for dere fine lesere og at kommentarene deres varmer mer enn dere aner. Både her, i innboksen min, på instagram (som forøvrig er oppe å går igjen etter lang sommerferie) og på Facebook <3

Det inspirerer meg til å blogge mer og gi dere bedre innhold. Si gjerne ifra om det er noe dere ønsker jeg skal blogge mer om, alle innspill tas imot med takk! Nå går turen til mitt lokale kjøpesenter for å snoke litt i butikker og få meg litt frisk luft etter timevis med hodet dypt ned i macen. Og så skal jeg se om jeg ikke får tatt litt bilder også.

Ha en nydelig lillelørdag sålenge :X

/ Jeans, hatt og sko fra H&M, strikkegenser fra Gina Tricot, veske fra Donna/Match /

5 Comments

  1. Luisa - La Mar
    30/11/-0001 / 00:00

    Fine Line, så koselig å stikke innom her. Håper alt står bra til med deg!

Leave a Reply