I tenkeboksen

Dere tenker kanskje at jeg bare henger på kafé dagen lang, hehe. Det kan se litt sånn ut her skal jeg innrømme. Det er ikke sånn vanligvis assa, men idag hadde jeg et møte på BI her i Stavanger og ettersom favvo kafeen Ostehuset ligger rett ved i (Østre Bydel) måtte jeg innom for en etterlengtet croissant og cortado.

Jeg driver nemlig og snuser på å ta en master, og etter å ha snakket med en fantastisk studieveileder har jeg funnet noe som er SUPER spennende og som passer perfekt å kombinere med jobb, med min erfaring, der jeg vil, det jeg vil lære og min utdannelse. Jeg har nå tusen tanker i hodet og føler at det er så riktig for meg. Shiizuz, kanskje må jeg bare hoppe på dette studiet. Motivasjonen har rett og slett skutt i været etter møtet og det beste er at masteren er laget for folk som allerede er i jobb, så det kan enkelt kombineres. Da er det vel ikke noe mer å tenke på? Jippi jeg skal bli student igjen! Hva skal jeg ha på meg?

Hehe (det var kødd :D)

Nå skal jeg jobbe med PS Magasin også skal jeg lage en Keynote presentasjon, så full kons her! Håper dere har en like inspirerende dag som meg idag <3

/ Skjorte fra Gina Tricot, bukse fra Acne, jakke fra Lindex, ringer fra Maria Zabel /

3 Comments

  1. 30/11/-0001 / 00:00

    Det er så gøy når det plutselig dukker opp noe man har skikkelig lyst til! Lykke til ?

  2. krist.in
    30/11/-0001 / 00:00

    Ostehuset er så digg! Elsker å ha det rett nedi veien for her jeg bor <3

Leave a Reply