Inspiration

Hei dere, idag skinner sola her i Stavanger og jeg kribler i beina etter å komme ut. Jeg startet morgenen med et glass vann med ingefær og en haug jobbmail. Jeg prøver alltid å innta et stort glass vann med sitron eller ingefær om morgenen for kort tid etterpå blir magen fullt med x antall kopper kaffe, så det utligner litt føler jeg.

Nå har jeg laget meg mangfoldige inspirasjonsmapper på dataen fullt av bilder av locations, lys, poseringer, styling, motevisninger osv. for så å sette sammen til en moodboard til en jobb jeg snart skal gjøre. Selv om jeg bruker mac og mobil mest når jeg skal lagre inspirasjon er freshe magasiner fortsatt favoritten, derfor krysser jeg av litt lakking av negler og mysing i Porter som jobb idag, hehe.

Nå skal jeg ut å øvelseskjøre og besøke en av de fineste blomsterbutikkene jeg vet om. Dette går selvfølgelig også inn på inspirasjonskontoen 😀

(I gamle dager les. 2010 dro vi jo også på moteuker bare for å la oss inspirere også, hehe, det går desverre ikke lengre, nå må vi jobbe ; )

Anyways, jeg blir i alle fall inspirert av alt mellom himmel og jord. Det kan være gatemote, en forlatt fabrikk, et lys eller en spesiell skygge, en farge på veggen, et gulv. Virkelig hva som helst. Heldigvis har vi nå også med oss mobilen overalt så jeg kan dokumentere det for så å arkivere i mapper som jeg drar frem i tide og utide 🙂

Ok, dere da kan jeg ikke sitte inne lengre. Nyt dagen og følg meg gjerne på insta (@lilisfashion) og snap (@linekirkhus).

Leave a Reply