Keep on runnin´

Oi, plutselig var det fredag igjen gitt!

Jeg har vært så opptatt av jobb at når jeg kommer på at jeg skal ta bilder er det allerede mørkt ute.. Bloggersissue no. 1 på denne årstiden. Ellers har jeg fått lappen! Endelig<3 Ære være de fantastiske folka på Skagen Trafikk skole. Svein (min kjørelærer) er et av fineste menneskene jeg noen gang har møtt!

Nå råner jeg rundt og blaster “Runnin” med Pharrell på repeat i bilen. Jeg må jo betale tilbake alle de som har kjørt rundt på meg i alle år, så det blir noen turer, hehe. Det er i hvertfall en ny frihets følelse som fortsatt ikke har gått helt opp for meg, men damn som jeg elsker det!

Runnin´er forresten fra Hidden Figures soundtracket som jeg har blitt helt besatt av. Om du ikke har sett den enda, MÅ du se den. Det er en sann historie fra 60-tallet som handler om tre afro-amerikanske jenter som jobber i NASA. Feel good, “Girl Power” og motivasjon på høyeste nivå.

<3

Må forresten også tipse om Heat-tech kolleksjonen fra Uniqlo, det er en hverdagshelt jeg ikke hadde klart meg uten om vinteren (spesielt i Oslo). Jeg oppdaget det da jeg var på moteuken i New York for noen år siden. Da var det minus 20 og nesten umulig å kle seg fæshon-abelt. Det er supertynt, varmt og kjennes ut som å ha på mykt bomull. Perfekt om du klør av superundertøy som jeg gjør. Tror de tilpasser seg kroppstemperatur også. Dessverre finnes ikke Uniqlo i Norge, men sjekk det ut om du er på reisefot.

Uansett, her er gårsdagens jobb-antrekk. Heat-tech tights og topp under en gammel Isabel Marant, ullkjole. Peacoat, som er et must i min garderobe, kaptein hatt, som skjermer for regnet og komfy, lårhøye boots. I mine øyne et passe pyntet og ikke minst digg kontorhabitt.

I kveld skal jeg kjøre til Haugesund for å feire min kjære tante og nyte helgen på landet.

Nyt fredagen fininger

<3

/Kjole fra Isabel Marant, jakke fra Holly &Whyte/Lindex, tights fra Uniqlo(heat tech), boots fra & Other Stories, hatt fra H&M, veske fra Alexander Wang (alt er gammelt)/

1 Comment

  1. 30/11/-0001 / 00:00

    Gratulerer så mye med lappen <3 Si i fra hvis du kommer til Oslo før jul ?

Leave a Reply