MensWear

I thought it was about time to write English for my international readers, so here it goes 😀 Hope you are having a wonderful Saturday so far, I know I have. The sun is out and the spring finally feels near. That means blazer weather and exposed ankles, who am I kidding; it´s always blazer and exposed ankle weather in my world…

Sometimes I really like plain, no-fuss outfits, and for as long as I can remember I have always “borrowed” from the male members of my life. Today both my turtleneck and blazer are from the men’s department, I love how the wide shoulders look.

This Saturday has been well spent having coffee with my friend in the lovely surroundings outside, followed by a little window shopping, which I documented on my Vero account (follow me on @lilisfashion). By the way, even though I just got started with Vero a few days ago, I really do enjoy it. It seems to have the best of what Instagram used to have, with cool new features I didn’t know I missed!

Tonight plans are still a little up in the air. I might join some friends for drinks, although a pizza, trashy TV, and the comfy sofa scream my name right now.

Have a great evening!

<3

Jeg tenkte det var på tide å skrive på engelsk også. Det er noe jeg har hatt på planen lenge, men jeg rett og slett ikke har giddet, hehe. Jeg skal uansett fortsette å skrive på norsk, for det er jo mye lettere å være personlig på morsmål. Idag stråler solen igjen over vakre Stavanger og derfor ble Lørdags kaffeen inntatt utendørs. I lang tid har jeg rappet klær av mannfolka og idag var både genser og jakke fra herreavdelingen. Liker så godt de brede skuldrene på herreblazere.

Har dere forresten oppdaget Vero? Det har jeg, og selv om jeg kun har hatt den i noen dager, og såvidt har dristet meg til å begynne å bruke den, virker den så bra! Den har det instagram hadde for noen år siden, som jeg sårt har savnet, med kule nye features jeg ikke visste jeg trengte. Jeg blir superglad om du vil legge meg til der @lilisfashion heter jeg der også.

Energien min var på topp tidligere idag, da jeg takket ja til utgang med noen venner i kveld, men nå er pizza, trash TV og den digge sofaen langt mer fristende, hehe. Uansett, nyt kvelden fininger!

/ Jacket from Zara Man, jeans from Levi´s, knit from H&M Mens, shoes from Sapatos, sunglasses from LeSpecs /

2 Comments

  1. 30/11/-0001 / 00:00

    Når str XS i dameavdelingen har en tendens til å bli litt for stort på lille meg, så er det vanskelig å handle i herreavdelingen. Det er dumt for jeg er enig at det kan bli veldig stilig ? God lørdag ?

  2. 30/11/-0001 / 00:00

    Hehe, det skjønner jeg ? Men tenårings avdelingen for gutter er kanskje heller ikke så dum? Zara har iaf dødsmye kult!

Leave a Reply