Military Style

God lørdag til dere <3 Her i Stavanger stråler solen og det er vår i luften og dette måtte selvfølgelig nytes idag. Vi startet dagen med deilig frokost og påfølgende kaffe på Ostehuset i Østre bydel. Der er det alltid masse folk, og har fort blitt et av mine faste steder her i byen. Etterpå var vi en kjapp tur nede i sentrum for å gjøre noen ærender og jeg stakk innom en ny favorittbutikk. Bazar heter den og den er så fin! Tok endel bilder der som jeg skal legge ut senere forresten. Der fant jeg antagelig mitt neste veskekjøp, ble litt forelsket <3 Først må jeg selge unna mer klær på Tise, så nå har vi tatt bilder av en haug av ting som snart kommer for salg der. Følg meg gjerne (@lilisfashion).

Anyways, denne jakken har jeg hatt i mange år. Jeg kjøpte den da jeg var på moteuken i Paris og elsker den like mye idag som da. Den er et typisk meg plagg som jazzer opp den vanlige jeans og genser looken.

Nå skal vi pakke på bilen og dra på landet. Vi fikk altfor dårlig tid der sist og ettersom vi nyter sånn å være der pakker jeg med meg “kontoret” dit i noen dager. Muligheten til det er jo absolutt det beste med å være sin egen sjef og jobbe på nett 😀

Ha en nydelig lørdag <3

/ Bukse fra Frame, genser og jakke fra Zara, boots fra & Other Stories, solbriller fra Rayban /

2 Comments

  1. Nora
    30/11/-0001 / 00:00

    Kjempe kult antrekk! Ha en fin kveld ?

Leave a Reply