My Everyday Make – Up / Step by step

Inneholder affiliate links

Tenkte jeg skulle vise dere min hverdags make-up rutine. Den er superenkel og jeg trenger kun 6 ting. Dette er make-up jeg bruker når jeg ikke skal ta bilder eller er avhengig av at den skal synes eller holde lenge. I hverdagssminken min er det viktigste at jeg føler meg fresh og naturlig, og liker at huden ser glødende og solkysset ut, hvem vil ikke det?

PS. Selv om jeg bruker mye fra samme merke (dere som leser bloggen min ofte vet at det er sånn jeg liker det) er dette innlegget ikke sponset 🙂

Foundation

Jeg bruker nesten alltid foundation. Denne er fra Prevage / Elizabeth Arden, tyntflytende og mellomdekkende. Den har solfaktor 30 og er anti-aging. Den føles veldig lett på huden og gir fuktighet. Jeg har den i farge 3.

Jeg påfører alltid med Beautyblenderen som jeg er helt avhengig av, hehe. Har skaffet meg et lite lager, for jeg får panikk om jeg ikke finner den. 😛

Den får du HER.

Bronzer

Jeg påfører bronzer med en tykk børste (denne er fra Nilens Jord). Jeg legger den iunder kinnbeina, under haken og øverst ved hårfestet i pannen. Denne bronzeren er ganske ny, men liker så godt at den er mørk.

Den heter FourEver Bronze og er i fargen Deep 02

Kinn

Elsker denne kremblushen. Den blir så naturlig. Jeg påfører den med fingrene på “eple” av kinnet, er det ikke det det heter? 😀 Blush gjør hele forskjellen i ansiktet syns jeg. Blir så mye freshere look av det!

(Fra Elizabeth Arden )

Øyne

Denne kremøyenskyggen har jeg hatt så lenge at fargen under er helt slitt av. Den er fra L´Oreal og i en taupe farge som jeg legger med fingrene over hele øyelokket. Den kan også brukes som skimmer på kinnbeina.

Vipper

Når jeg ikke har så mye sminke på meg, syns jeg det er fint å påføremascara oppe og nede og gjerne litt ekstra lag. Jeg er ikke vanligvis spesielt fan av denne børsten, men vippene blir perfekt separert i en vakker vifte form, så det nuller ut opplevelsen 🙂

Fra Elizabeth Arden)

Lepper

Denne er som dere ser nesten helt oppbrukt. Den er fra Nars og i den perfekte rosa/nude fargen. Fargen heter Dolce Vita.

Bryn

Til hverdag gidder jeg ikke tegne brynene, og da bruker jeg heller bare denne fargede brynsgeleen som holder dem på plass. Jeg farger også brynene mine hjemme med Depend i fargen brunsvart 🙂

6 Comments

  1. 30/11/-0001 / 00:00

    Så utrolig nydelig og naturlig hverdags look ?

  2. 30/11/-0001 / 00:00

    Sååå fin du er <3

  3. 30/11/-0001 / 00:00

    Tusen takk kjære deg <3 Ha en nydelig kveld!

Leave a Reply