My Fall Obsessions

Ups, ser at jeg muligens har et lite problem her, men denne gangen er det altså snakk om brun strikk i cardigan form. Cardigan er en et plagg jeg også har fått øynene opp for det siste året, og allerede har jeg klart å skaffe meg en fin liten kolleksjon. Jeg går også nesten utelukkende i korte genservarianter, da alle buksene mine er høye på livet. Syns det gir antrekket en fin silhuett og en illusjon om en midje. Kroppen min er ganske rett opp ned, uten særlig liv, så en midje illusjon tar jeg imot med takk.

Det skulle liksom ikke mer til enn at jeg begynte å blogge igjen for at jeg skulle få noen alvorlige fashion besettelser, på det ene og det andre. Det er akkurat som om jeg har tvunget den delen av hjernen min i dvale det siste året, og nå har det løper det løpsk. Dette er et noen få besettelser jeg “sliter med” å få ut av hodet.

Brunt (var kanskje ikke nødvendig og nevne), kordfløyel (dere aner ikke hvor mange skjermdump som ligger på skrivebordet mitt, mobilen, Pintrest – you name it), sjokoladebrune øyenskygge palett (er på evig jakt etter nye make-up favoritter og akkurat nå vil jeg lage det perfekte, brune palettet i varme nyanser nam!), slangeprint (jepp, der var jeg på den trenden), tweed (en ting jeg har digget så og si for meg selv i flere år, nå er det overalt og det er så fint!) hel-lyse antrekk eller hvite og beige sammensetninger, western vibber! (liker egentlig alt som har med western å gjøre og dette er også en obsession som har kommet og gått siden 2001) Kolleksjonen min allerede ganske så omfattende, akkurat nå er det spesielt cowboy inspirerte sko jeg dauer av, og aller helst skulle jeg hatt de tofargede crock bootsene fra Ganni, men fornuftig som jeg er tar jeg meg ikke råd til de, assa jeeezus for en stiv pris.. Det går nok likevel opp i opp når jeg regner ut summen av skoene jeg kjøper for å oppnå samme look. Har skaffet meg et par burgunder, crock, fra Zara som er ganske så rå! Må også ta en titt på lageret for der vet jeg at det minst ligger fire western varianter fra forrige gang jeg led av samme besettelse. Hvite, vide og rette jeans, har jeg lett etter i lang tid, og som jeg gjør når jeg ikke finner det jeg har tenkt meg, tok jeg en sving innom Fretex, hvor et par perfekte hvite jeans ropte på meg fra de overfylte stativene! Er jo som å vinne i lotto, 99 kroner og ikke tror jeg de var brukt heller.

Apparently I didn’t need much time as a frequent blogger before my fashion cravings came back in full force, and I’m sorry if I am a tad repetitive. You can probably tell that I have a one track mind these days. Browns and burnt colors, however is just one of my obsessions this fall. Cardigans have recently found its way into my wardrobe, and I love the way they look. Lately I find that I lean towards shorter knits and sweaters as my pants are higher on the waist. I think the shorter tops and higher pants gives me an illusion of a waistline, which I welcome. These are some of my fall obsessions;

Browns (no surprise there), cords, warm brown eyeshadow paletts (still haven’t found the perfect one), snake print, tweed, all white or light outfits and whites combined with browns and camel tones, western inspired items. I really want the two-toned Ganni crock booties, but the price point on those are insane, so I´ve opted for a burgundy pair from Zara, that does the trick. Still can’t get the Ganni ones of my mind though. I just purchased a pair of cream jeans as well, and since I couldn´t find the perfect pair in stores, I checked out my local second hand shop, where I found the most amazing pair calling out my name. Its like winning the lottery when that happens.  

Photos by Sofie Seeberg

Leave a Reply