My Fathers jacket

God onsdag dere <3

Jeg jobber på spreng her i høstværet og nyter en kopp kaffe foran macen mens regnet drysser ned utenfor vinduet. Har som nevnt tidligere ryddet frem varmere klær og elsker å kombinere vår klærne med gamle høst favoritter. Jeg er ganske varm av person så denne årstiden er faktisk helt perfekt for meg.

Mitt fokus er å være varm på føtter og overkropp (evt. hode). Når jeg da kombinerer boots med strikk er det ingen problem å la beina få lufte seg. Jeg koser meg så mye når jeg får gå igjennom mine foreldres gamle klær og da jeg fant denne jakken pappa hadde på 90-tallet visste jeg at den ville bli en av mine mest brukte plagg. Er du forresten på utkikk etter en budsjettvennlig rute- eller tweedblazer bør du absolutt sjekke loftet til mor og far, Fretex eller Uff! Ikke bare er det miljøvennlig, men ofte er de gamle herreblazerne du finner der av varmere ullkvaliteter enn de du finner i kjedebutikkene.

Strikkede pologensere er jeg totalt avhengig av både vår som vinter, og har flere varianter av kashmir strikk i garderoben i fargene sort, hvitt og grått som går til det meste. Den jeg har på meg her er også gammel, men like fin <3

Skoene var sååå dyre da jeg kjøpte dem som student i London for hundre år siden. Disse fant jeg også nedpakket på loftet og besluttet at det endelig var på tide å ta dem frem i lyset igjen. Liker så godt fargen og westernpreget. De gav dette antrekket en litt annerledes vri, som forøvrig hadde fått et helt annet utrykk om jeg heller hadde valgt mine klassiske sorte.

Nå må jeg tilbake til jobb igjen! Ha en super onsdag videre fininger <3

/ kashmir strikk fra Zara, jakke fra pappa/loftet, skjørt fra Bikbok, boots fra Selfridges, øredobber fra Bjørklund /

6 Comments

 1. Nanne
  30/11/-0001 / 00:00

  Gjenbruk er kult! Så flink du er som tar vare på slike skatter, jeg har alltid vært litt for snar til å rydde og gi vekk ting, og det er faktisk noen plagg jeg har angret på at jeg har kvittet meg med i årenes løp.

 2. 30/11/-0001 / 00:00

  Jeg husker pappa hentet frem en gammel duffelcoat fra 80 tallet for noen år siden. Den var bare såååå fin. Jeg har øyemerka den til guttungen når han blir voksen for den er alt for stor for meg ? haha. Elsker å hente ting på loftet hos mamma og pappa. Mamma pleide å sy masse klær så det er ekstra gøy å gå igjnnom de klærne.

 3. 30/11/-0001 / 00:00

  Vet du hva, jeg kvitter meg med så innmari mye og det tar jo ingen ende i klesskapet. Jeg kjenner godt til den følelsen du har, det gjør vont i hjerterota hver gang jeg selger klær, men jeg prøver å ikke tenke på det ? <3 Derfor prøver jeg å bli mye flinkere til å ikke kjøpe så mye lengre, og å tenke langsiktig når jeg handler. ?

 4. 30/11/-0001 / 00:00

  Åååå de er så fine og varme! Da blir han fin vet du <3 I tillegg er det så koselig å bruke de gamle klærne til noen man er glad i. Win-win-win <3

Leave a Reply