My Secret

Sponset Behandling

Nå skal jeg fortelle dere en hemmelighet. Jeg er nå 37 år (det er ikke hemmelig 😉 og har faktisk aldri vært mer fornøyd med huden min! Da jeg gikk på ungdomsskolen hadde jeg ansiktet fullt av kviser og de gikk ikke bort før jeg fikk tryglet meg til å begynne på P-piller i første på videregående. Siden det har jeg alltid vært opptatt av å ta vare på huden min, brukt gode produkter og drukket mye vann. Når du blir eldre er det likevell enda viktigere å passe på den om du vil ha en ung og frisk hud. Jeg får endel spørsmål på hva som er hemmeligheten min og nå skal jeg fortelle dere den!

I sommer fikk jeg møte Dr.Rolah O. Lønning som driver ROKderm og jobber på BeWell i Sandnes. Hadde jeg hatt henne på ungdomsskolen er jeg sikker på jeg hadde fått bukt med kvisene også <3 Dr. Rolah er en av norges få estetiske leger og har kunder som kommer til henne fra hele landet. Er du mer interessert burde du også sjekke ut boken hennes HER .

Jeg har forresten tatt et standpunkt når det kommer til å anbefale hudpleie og behandlinger, og det er at jeg kun tester ting jeg selv er interessert i og skriver en ærlig vurdering etter å ha sett virkningen over minimum tre måneder.

Første gang vi møttes var det til konsultasjon. Hun forklarte hva hun gjorde, hvordan det virket og jeg fortalte om mine ønsker. Jeg hadde sterk pigmentering i pannen, anspent panne, rynker, store porer og ønsket generelt bedre hudkvalitet. Vi ble enige om at jeg kom tilbake til høsten (da det er mye bedre å gjøre sterkere behandlinger når man ikke er så mye eksponert for sterk sol).

Vi ble enige om at jeg skulle få teste medisinsk peeling og resultatet er overveldende. Pigmentflekker er borte, uren hud/kviser minimert, jeg har mindre rynker og huden føles yngre og mer elastisk. Jeg har faktisk aldri vært mer fornøyd! Helt ærlig <3

Dr. Rolah brukte dermapenn da hun gjorde behandlingene som gjorde at resultatet blir enda mer effektivt.

Andre gangen jeg fikk behandling fikk jeg kjemisk peeling som svei som bare rakkern. Heldigvis var det veldig kortvarig da du får en kjølende krem over som tar all smerte bort. Etter behandlingen var jeg rød i et par dager før huden flasset av. Etter tre uker så den helt fantastisk ut!

Du kan lese mer om deres medisinske peelinger HER.

Jeg anbefaler på det sterkeste å ta en konsultasjon hos Dr. Rolah først da hun vet hvilke behandlinger du bør ta for å få optimalt resultat. (Book på nr : 45000082).

I tillegg fikk jeg botox i sinnarynken som fungerer preventivt mot rynker og lammer den delen der du spenner i pannen. Det er viktig at du finner en som er flink, for du vil for all del ikke har for mye! Rolah er ekspert. (Jeg vet) Det som har vært det beste ved det for meg er faktisk at jeg ikke lengre får migrene og hodeverk.

Dette var tidenes anbefaling, men jeg er så fornøyd at jeg syns at da er det viktig å dele <3 Ha en nydelig helg!

Foto: Tine Monsen

2 Comments

  1. 30/11/-0001 / 00:00

    Vakre deg! Tar du kun Botox eller noen filler også? Jeg har brukt det i et års tid nå, og kommer aldri til å slutte med det;-)

  2. 30/11/-0001 / 00:00

    Tusen takk?? Jeg tar kun botox. Har prøvd fillere før, men likte ikke hvordan jeg så ut, nå er det tre år siden sist??

Leave a Reply