OSLOVE

Etter å ha stått opp fem for å nå et fly som skulle gå fra Stavanger halv ni, klarte jeg selvfølgelig å overvurdere tiden det tok til flyplassen. Dermed gikk turen videre til Oslo uten koffert! Yes, haha. Optimistisk som jeg var tenkte jeg at min pilotbror sikkert snart skulle ta turen og kunne ta den med seg, men det skulle han jo ikke. Heldig som jeg er, har jeg jo vært stylist i mangfoldige år og med god hjelp fra snille PR byråer fikk jeg låne meg en helt ny høstgarderobe for oppholdet! Nå mesker jeg meg altså med superfreshe klær fra de nye kolleksjonene, sko og deilige produkter. (Disse er dog mine egne)

Sålangt har jeg bare kost meg i Oslo. Dagen startet med en etterlengtet visitt til min kjære frisør Ella, hos Siste Mohikaner i Hegdehaugsveien. Nyklippt og storfornøyd gikk turen videre til et spennende jobbmøte etterfulgt av innsjekking i leiligheten på Frogner House i Arbins gate. Denne leiligheten ligger rett nedenfor slottet som er supersentralt og utrolig behagelig Det er så fantastisk å bo i leilighet når jeg er her, det blir mer som et hjem for meg med kjøkken og separat soverom. Fredagskvelden nøt jeg på Omakase i Vika, hvor vi fikk fantastisk sushi i intime omgivelser. Omakase må bare oppleves, heeelt fantastisk var det <3

Nå lufter jeg vannblemmene og lurer på hva jeg skal lage til middag… Håper dere nyter lørdagskvelden! Jeg har selvfølgelig pakket alle ladere i kofferten, så vi blogges i morgen om jeg finner en som vil gi meg litt strøm til Macen.

<3

Hatt fra H&M, jeans fra Levi´s (fra 90-tallet), boots fra Bianco, genser fra AllSaints, veske fra Donna /

Leave a Reply