Party Princess

Assa, tro det eller ei, men jeg er egentlig ikke så flink til å pynte meg skikkelig. Jeg finner gjerne fest antrekk til andre, men når det gjelder meg selv er det alltid full krise før et pyntet event og etter x-antall mental breakdowns og runder med meg selv ender jeg alltid opp i noe halvpyntet og komfortabelt, med untak at hælene da, de er vanligvis alltid på stell. Jeg stoler liksom på at skoene skaper antrekket, hehe.

På 17. Mai derimot, da tok jeg den helt ut og jeg følte meg som en prinsesse! Det er et ganske utypisk meg antrekk, men det er lenge siden jeg har følt meg så fin <3 Selv med alle de vakre bunadene som valset rundt meg.

Dette skjørtet falt jeg pladask for da Katrine hadde det på seg på en fest vi var på før jul. Da møtte jeg også designeren bak merket OOTD (Elsa Fredrikke) som faktisk også er herfra! Siden da har jeg ikke fått skjørtet utav hodet og har stalket merke på insta. I mitt stille sinn har jeg tenkt, dette er perfekt å gifte seg i, tenk å svinge seg i dette på festen etterpå, med Carrie Bradshaw hæler og en slinky singlett til. Awww.. Det er fint det. Jeg valgte å gå for helhvitt som jo er litt risky på fest.. Er ikke den som er forsiktig med hvor jeg setter meg, haha. Heldigvis gikk det fint. Neste gang skal jeg kombinere det med en t-skjorte eller en skjorte. Skjørtene kommer i tre lengder og flere farger, og jeg er så fornøyd med at jeg har fått tak i et. Nå henger det fremme på hjemmekontoret mitt og kaster litt glamour.

Et lite tips om du er invitert til en glamourøs hagefest f.eks 😉

/ Skjørt fra OOTD, topp og sko fra Riccovero /

2 Comments

Leave a Reply