Plain Plaids

Det er jo ikke til å bli klok på dette været, ikke før jeg har begynt å klage på at det er altfor varmt blir det jo vintertemperatur igjen. Er det bare jeg som er så opptatt av været forresten, haha… Merker jeg snakker litt i overkant mye om det.

Jeg ser litt betuttet ut her, men jeg er egentlig ganske så blid assa! Bortsett fra at håret mitt ikke har fått se frisøren i flere måneder (er blodtrofast mot min kjære Siste Mohikaner) som jeg sikkert ikke burde reklamere for med disse ustelte fjøra : ( Uansett så nærmer lappen seg med stormskritt og jeg har mye å gjøre om dagen, så da er det bare å være glad for litt innetemperatur også (nå snakket jeg om været igjen gitt ). Merker likevell at jeg savner Oslo.. Elsker Stavanger, men savner livet mitt i Oslo om våren.. Alle er ute i glade og folksomme gater med masse liv,, syrinene dufter på trærne også kan man gå i sølvsko uten å bli stirra på, hehe.

Sånn har jeg iaf gått rundt idag. Fikk en liten vift av rute-elsk igjen, og nå vurderer jeg å finne meg en stoffbutikk for å prøve meg på mine glemte sy-kunnskaper. I morgen kanskje.. I kveld er det House of Cards! Oh Yeah <3

/ Genser og bukse fra Lindex, sko fra Zara, øredobber fra Bjørklund /

2 Comments

  1. Luisa - La Mar
    30/11/-0001 / 00:00

    Superfin look og kul kombo. Håper våren/sommeren kommer tilbake!

  2. krist.in
    30/11/-0001 / 00:00

    digger buksene !

Leave a Reply