Please Be Kind

Disse bildene er litt misvisende til det jeg vi si i dette innlegget. Idag ble jeg nemlig såpass irritert at jeg føler for å lette litt på trykket her. Det skal ikke bli en vane <3

Ihvertfall, fortsatt litt trist etter nyheten om magiske Moods idag (kommer til det i en annen post) satte jeg meg i sofaen med macen på fanget. Ble nettopp ferdig med første fase av en større jobb, og tenkte at jeg blid, fornøyd og godmett skulle kose meg med litt bloggings og et aldri så lite guilty pleasure maraton med “Bloggerne”.. Hvis dere har sett siste episode vet dere kanskje hva jeg sikter til.

Maken til lavmål av en av norges “toppbloggere” har jeg ikke sett noensinne. Altså, ingen av oss liker alle alltid, og sånn er det selvfølgelig med meg også, men å disse en medblogger på TV på den måten gjør meg ordentlig sur.

Det sier selvfølgelig mye mer om bloggeren som stod for dissingen enn mottageren som forøvrig er en respektert figur i motebransjen som følgelig velger å holde seg proffesjonell og viser stor modenhet ved å (enn så lenge) ikke kommentere skittslengingen. Vet ikke hvordan jeg hadde reagert selv.

Uansett, den som kommer dårligst ut av episoden er jo “toppbloggeren” selv som fremstår som svært umoden og direkte slem.

Etter det er sagt har jeg lyst å berømme plattformen jeg er på, som er en gjeng superfine bloggere. Store og små (her tenker jeg på tall) som heier på hverandre. Det er nettopp sånn det skal være. Vi må løfte hverandre opp og ikke tråkke på de man ikke forstår. De aller fleste bloggerne jeg kjenner er superfine folk, og man vet jo aldri hva som foregår på innsiden. Derfor er oppfordringen min at vi alle; bloggere eller ikke må bli flinkere til å glede oss over hverandres suksess.

Neste gang er det din tur <3

Ok, da er jeg ferdig med det. Da vi tok disse bildene fikk vi audiens av en fantastisk dame som skrek til meg bak fotografen hvor flott og fantastisk jeg var, haha. Da kunne jeg ikke annet enn å trekke på smilebåndet.

Iført nok et funn fra loftet, buksa som sikkert tilhørte min kjære morfor er jeg offisielt klar for høst og gleder meg til å få litt mer tid til bloggen. Det blir mye ruter denne sesongen merker jeg 😀

God kveld sålenge fininger <3

/ Bukser å genser fra loftet, hatt fra H&M, loafers fra Prada /

2 Comments

  1. 30/11/-0001 / 00:00

    Jeg er så enig i det du skriver. Hvorfor er bloggebransjen blitt en bransje hvor det liksom er greit å kaste dritt til hverandre enten det er av medbloggere eller i kommentarfelt, på kvinneguiden eller i andre sosiale medier..?

Leave a Reply