Red means Stop

Hjelp ! Fredag allerede. Siden sist har jeg rukket å dra frem og tilbake til Oslo, der jeg hadde det helt nydelig. Jeg dro dit pga av jobb, men fikk litt tid til å møte fine venninner og et aldri så lite frisørbesøk (hos min faste tryllekunstner Ella hos Siste Mohikaner). Denne gangen ville jeg klippe meg litt kortere og farge det enda litt mørkere. Er superfonøyd!

Nå begynner det sakte men sikkert å nærme seg oppkjøring, så jeg prøver å kjøre så mye som mulig de neste ukene.. Gruer meg sånn 🙁

Her hadde jeg akkuratt hatt en liten lunch på Aker Brygge sammen med fineste Silje som snappet disse av meg på veien hjem. Osloturen bestod som sagt av jobb og da var kofferten kun pakket med praktiske klær, men det er mye man kan gjøre med farger og tilbehør. Denne jakken fant jeg bak i skapet og er perfekt nå i høst. Det er utrolig hvor fort trendene kommer og går, så statement pieces som denne vil jeg ikke kvitte meg med.

Håper dere nyter dagen og får en fantastisk helg! Jeg er veldig på farten og må få unnagjort endel jobb, kommet med på trening før jeg setter meg i bilen og øvelseskjører til landet. I helgen får jeg besøk av søster og mine skjønne nieser, så denne helgen skal bli bra, vet jeg <3

Nyt fininger!

/ Genser fra Match, jeans fra Gina Tricot, sko fra Sapatos (Jakke og alpelue – gammel) /

2 Comments

  1. Nanne
    30/11/-0001 / 00:00

    Herlig antrekk! Jeg synes det er så flott med sterke farger på andre, men hver gang jeg prøver selv, feiger jeg ut og går for de trygge, nøytrale fargene. Får prøve med knallrøde negler, kanskje ?

  2. 30/11/-0001 / 00:00

    Hehe, det er litt skummelt det der, prøv med negler eller lepper også kan du snike inn et og annet plagg ?

Leave a Reply