Sicko

Hjemme igjen i Stavanger, med agendaen full av jobb passet det litt dårlig at jeg endelig skulle bli syk.. Hele helgen og gårsdagen ble derfor tilbrakt på sofaen, men det er aldri så galt at det ikke er godt for noe si, hehe. Jeg har nemlig gjenoppdaget Pintrest! Det er jo så gøy. Den har jeg kun brukt som min egen moodboard og hatt hemmelige tavler, men hva er vitsen med det? Jeg har funnet ut at jeg elsker å titte på andres pinner og man kan jo bruke Pintrest til å arkivere det meste av inspirasjon.

Hvis du også er en ivrig pinner og er interessert heter i alle fall jeg Line Kirkhus der.

Å være syk har dessuten hatt sine fordeler, det å få litt ekstra oppmerksomhet og stell er ubeskrivelig deilig <3 Høydepunktet var å få servert hjemmelaget donut signert min kjære svoger fra Texas!! Oh lala så godt.

I tillegg har jeg tatt fatt i strikketøyet igjen, lest litt i boka mi, planlagt høstgarderoben (lager en liten post med mine tips og triks for å naile den i morgen), og sett på Real Housewives of Dallas, hehe. Best av alt var det da jeg oppdaget at Sephora (alle beauty addicts kirke) nå sender til Norge!

Mulig jeg er litt bakpå med dette, men tenkte det var min samfunnsplikt å videreformidle denne gode nyheten.

Ha en fin kveld så lenge. Blogges i morgen 😀

2 Comments

Leave a Reply