Sleep walker

Skulle så gjerne vært en av de som legger seg til å sove når man er trøtt og spretter opp av senga før vekkerklokka ringer, men det tror jeg at jeg bare må innse aldri kommer til å skje. Jeg er så B-menneske at jeg nesten får tårer i øyene av å se på Ali kaffe reklamen (den er så søt, haha).

Det siste året har jeg jobbet mye med å få en sunn livsstil, trene ofte, spise sundt, drikke masse vann, ikke feste, gå turer, lære meg nye ting, strikke, lese bøker og legge bort jobb når klokka er maks seks… Det har mildt sagt vært “life changeing” og høyst nødvendig.

Når jeg kjenner stresset snike seg på og det knytter seg i magen, tar jeg meg en tur på trening for å svette det ut, og det hjelper masse. Men, etter å ha lest side opp og ned om hvordan man skal bli den beste utgaven av seg selv (hallo selvhjelp, hehe) har jeg forstått at alle disse livsstilsendringene uansett ikke vil bli optimale uten nok søvn.

Har aldri visst hvor viktig søvn er før jeg begynte å google temaet og hvor mye som skjer med kropp og hjerne når man sover. Fikk et tips om appen Sleep Cycle som analyserer søvnen også prøver jeg å meditere før jeg legger meg, men må innrømme at det har funket sånn passe til nå. (Det er så innmari mye kjekkere å sovne til YouTube).

Uansett, sovnet ikke før seint i går, og dermed ble det nok en stressende morgen, med uvasket hår, foundation og mascara i veska hastet jeg ut døra for å rekke en forelesning.

På slike morgener er det bra å ha sikre baseplagg i garderoben som alltid funker <3

Fortsettelse følger ;D

/ Genser fra Lexington, kåpe fra Ralph Lauren, bukse fra Frame, veske fra Beck Søndergaard, boots fra Bianco /

1 Comment

  1. 30/11/-0001 / 00:00

    ååå, elsket dette antrekket!

Leave a Reply