The Blue Shirt

God søndag dere <3 Har dere hatt en fin helg så langt? Jeg har fått allergi- attakk og vært helt murstein både i kropp og hodet og ikke fått gjort stort annet enn å sove, haha! Nå har jeg fått meg allergi piller og føler fit for fight. Idag har jeg mange ting på planen, men kjenner jeg meg rett så får jeg bare gjort halvparten. Heldigvis er det bare søndag, så da blir det kosejobbing for å gjøre meg klar til uken.

Her var jeg klar for drinks på fredag. Vi tok noen glass vin i solen på Matmagasinet før det bar hjem på sofaen med taco-middag og x antall episoder med Veep.

Er blitt så innmari glad i denne blå skjorta. Den er perfekt i fargen og er løs og behagelig både til jobb og fest. Brukte den til et lakkskjørt også som ble veldig fint. Nå skal jeg finne frem 17-mai antrekket. Jeg tror bunaden får hvile seg i år da jeg ikke har rukket å legge den ut/ned, så vi får se hva det blir. Det blir i alle fall morro å feire 17 Mai i Stavanger i år. Det er sykt lenge siden jeg har vært her på nasjonaldagen. Vi har booket oss bord på Matmagasinet, så vi får håpe på fint vær, selv om det ser litt skummelt ut.

Nyt resten av dagen fininger <3

/ Skjorte fra Riccovero, buske fra Genetic, jakke fra Lexington, sko fra Sargossa /

Leave a Reply