The Teddy

Håper dere har hatt en nydelig helg sålangt <3

Det har jeg 😉 Etter noen lite produktive dager forrige uke, er motivasjonen igjen på topp og ideene strømmer på, haha. I helgen fikk jeg besøk av søs og mine tre nieser som er så søte at jeg holder på å sprekke og det tror jeg var den avkoblingen jeg trengte for å innhente ny inspirasjon.

Igår tok jeg turen innom fantastiske Rolah som freshet opp sliten vinterhud (mer om det senere) og natt har jeg endelig sovet som en stein i ti timer! Det er så utrolig hva god søvn gjør for kropp og hodet, og etter å ha vært litt laber med både trening og kosthold de siste ukene, kjenner jeg at det eneste jeg “craver” er ren mat, frisk luft og en real styrkeøkt! Det er deilig!

Her var jeg ute en tur å kikket på nye puter for nå prøver jeg alt for å sove bedre. Som vanlig er komfort det aller viktigste for meg, men med litt morsomme detaljer, prøver jeg å gjøre det mindre kjedelig. Bootsene har jeg hatt siden studietiden i London, de var på den tiden var det dyreste innkjøpet jeg noen gang hadde gjort, haha. Med litt dårlig samvittighet og en Selfridges pose i hånden husker jeg at jeg kjente på det første shopping-gleden av ha kjøpt designer sko. Siden har det blitt litt flere, men disse drar jeg frem i ny og ne, så bruksverdien er det ikke noe å si på. Kosegenseren er kjøpt på salg i herreavdeling, alpelua er fra ungdomskole-tia, jeansen en gammel favoritt fra Mardou & Dean og teddyjakken er et par år gammel.

Her i Stavanger er det nesten vårvær i lufta, så nå skal det nytes!

God helg dere <3

Leave a Reply