Trench, knit and metallics

Jeg håper dere nyter helgen, her har vi faktisk SOL, og jeg har sittet ute med tekoppen og boka i fanget i hele dag. Dette må jo bare nytes<3

Var en liten tur nede i byen for noen ærend i går, og da måtte vi selvfølgelig legge inn en cortado pit-stop på Steam. Jeg fortalte jeg i forrige post av de nye høst trendene bekrefter at det blir litt mer av det samme i mitt tilfellet og dette antrekket er et tegn på det. Jeg har mange enkle metalliske plagg og denne buksen i sølv, er en favoritt. Metallisk og sølv er overalt på catwalken denne sesongen og jeg elsker det! Cluet er å kombinere metallisk sømløst i din garderobe og stil. Jeg er som du kanskje har sett opptatt av at det ikke ubehagelig, heller ikke påtatt eller unaturlig. Selv om plagget skiller seg ut fra basen min bør den likevell kunne inkorporeres i stilen på en organisk måte. Strikkegenseren hjelper til med å gjøre dette her, det samme hadde en skjorte, t-skjorte eller collegegenser gjort. (Dette var muligens litt dårlig forklart kanskje :S)

Buksa er gammel, men var en Alexander Wang kopi fra HM i sin tid. Jeg har alltid likt den fordi stoffet er så tykt og stretchy. I går fikk jeg mange kommentarer på buksa som var veldig koselig, men ettersom den dessverre ikke finnes i butikk, skal jeg holde øyene åpne om jeg finner noe lignende i butikkene.

Trenchen er et must i alle høstgarderober, og selv om jeg har flere trench coats å velge mellom liker jeg veldig godt denne fra Halluber. Knappene er fine, snittet og detaljene gjør at den både sitter sitter og ser fin ut. Denne kommer jeg nok til å bruke masse fremover, den tåler jo heldigvis regn også 😛

Skoene er forresten nye og jeg elsker de <3

150 kr!

Jeg scoopet inn fløyels loafers på nettet da jeg gjorde shopping research, og fant disse fra H&M. Tenkte de ville være utsolgt da jeg lurte inn en visitt, men der var de altså. I rosa fløyel <3. De er superbehagelige og fasongen gjør noe med hele antrekket. Ble spurt av to ulike om hvor de var fra også, så jeg følte at noe med denne høstlooken appellerte til folk, hehe. Behagelig er den i alle fall.

Dere har sikkert også skapet fullt av strikk.. Det har jeg. Det er imidlertid ikke så mange av genserne som faktisk blir brukt. Jeg har noen faste favoritter som jeg alltid griper fatt i. Denne i tynn kashmir ull med polo som holder tett rundt halsen har jeg hatt i ett par år. Den er en sikker vinner sommer som vinter. Anbefaler deg å finne en du syns er helt perfekt i snitt og komfort. Jeg for eksempel hater når strikkegenseren klør eller er stive og stramme. Da blir de ikke brukt.

Hadde virkelig ikke ventet at været skulle være så fint idag, så jeg må komme meg ut og nyte 😀 Kos dere med helg <3

/ Bukse og sko fra H&M, strikk fra All Saints, veske fra Beck Søndergaard, trench fra Halluber /

2 Comments

  1. 30/11/-0001 / 00:00

    Har samme skoene selv, elsker fasongen og teksturen i fløyel??

Leave a Reply