Work Wear

Da er jeg igang med fulle arbeidsdager etter sommerferien, og det føles utrolig bra <3 Etter flere år med reising hver uke må jeg si at hverdagen er noe jeg virkelig setter pris på. Heldig som jeg er går det meste av jobbingen på nett, som vil si at jeg kan legge opp dagene som jeg ønsker og jobbe fra hvor som helst. Igår satt jeg i den fine resepsjonen på Frogner House i Skovveien og nøt freelance livet mitt. Nå kjenner jeg det er på tide å komme igang med gode treningsrutiner og startet dagen rolig med en liten yoga session med Adrienne i stua. Om du ikke kjenner til henne vil jeg absolutt anbefale deg å ta en titt på hennes Youtube kanal. Hun er så fantastisk! (Yoga with Adrienne heter kanalen hennes.)

Dagen idag har sålangt kun bestått i jobb, men jeg lurte inn en liten luftetur i området rundt leiligheten og nøt en kaffe på Pascal.

Dette var dagens antrekk. En fin skjortekjole er et must i garderoben min. De er så anvendelige og behagelige. Fargen på denne er perfekt hele året og er lett å style til kaldere høstvær. Liker å kombinere feminine kjoler med boots, da jeg syns det gir antrekket en edge. Beltet i livet er også et velkomment tilskudd denne sesongen som du vil se mer av på bloggen fremover.

/ Kjole fra Stella Nova, sko fra H&M, belte fra Nina Jarebrink, solbriller fra MaxMara, veske fra Jerome Dreyfuss/

1 Comment

Leave a Reply